CNB 66 jacht

CNB 66 jacht : Het CNB 66 jacht is een moderne, comfortabele zeilboot met een luxe interieur en een luxueus gevoel. De jachten zijn goed uitgerust en hebben een spoeltakdekken met een stap van 12 centimeter tussen de cockpit- en weersdekken. Andere opmerkelijke kenmerken van het CNB 66 -jacht zijn een groot zeilkast, grote rompportlights en vaste havenlichten in elke cabine. Bovendien heeft het jacht twee meter hoofdruimte, en het interieur is voorzien van levanter -sfeer, een lichte eiken afwerking met witte overhead en plafondpanelen.

De CNB 66 en 88 behoren tot de grootste luxe motorjachten ter wereld. Lees verder om meer te ontdekken over de bovenbouw en cabines van de CNB 66. Hieronder staan hieronder enkele van de beste functies van elk. U kunt ook leren over de functies van de CNB 88. Of u nu op zoek bent naar een snelle boot of een prachtig zeiljacht, CNB is een goede keuze. We hebben hieronder enkele van de belangrijkste kenmerken van elk type jacht geschetst.

Een lichte lucht zeiler

De Bavaria 50 Cruiser is een ruime lichte lucht zeiler met een grote cockpit, een vergelijkbare lay-out als zijn 46-voet zus. De cockpit is breed en plat, en er is voldoende ruimte om naar voren te loungen. De cockpit kan acht personen zitten, met ruimte voor ongeveer de helft van dat aantal op het dek. De reiziger woont op de bijbehorende topcabine, die gemakkelijk toegankelijk is vanaf de cockpit.

Een zeilaandrijving

De Azimut 39 Silver Sky 2017 is een sportief luxe jacht dat met veel bellen en bellen wordt geleverd. Deze review zal zich richten op de trim, wendbaarheid, ontwerp en interieur van de Azimut 39. Het zal ook bespreken hoe het zich doet tegen rivalen. Lees verder om te ontdekken of dit de juiste boot voor u is. En als u overweegt om een Azimut 39 te kopen, moet u weten dat we verschillende financieringsopties aanbieden die aan de meeste budgetten passen.

CNB 66 jacht

De Azimut 39 Silver Sky is een indrukwekkend ruime cruisingjacht met een goed onderhouden romp en motor. Het ruime accommodaties en het zwemplatform maken het een ideaal jacht voor gezinnen en groepen vrienden, en de nieuwe 62’s hebben volledige romp- en motorgaranties. Het interieur van het jacht is licht en luchtig, met een mix van Amerikaans kersenhoutwerk en spiegel-finish helmconsoles.

CNB 66 jacht

De Azimut 39 is een model uit 2006 dat in 2017 volledig is teruggeplaatst. Het interieur is volledig uitgerust, met een dubbele hut in de boog en een afzonderlijke gastencabine. Het heeft 2 badkamers en twee hutten. De Azimut 39 heeft een 1250 uur motormodel en is uitgerust met luidsprekers, airconditioning, een ketel en een EHBO-kit.

Boat’s trim en manoeuvreerbaarheid

De nieuwe Hanse 320 Windcraft -jachten

De Hanse 320 heeft een modernere look en interieurstyling dan zijn grotere neven en nichten. Hoewel het geen opslagruimte heeft, heeft het een comfortabel gevoel en heeft het een goede balans tussen ruimte en prestaties. Tijdens ons bezoek aan de Hanse -show in Miami zagen we de Hull nr. 3 Maar het moest nog worden in opdracht van een klant. Toekomstige modellen zullen worden gebouwd met meer opslagruimte, een dubbele gootsteen in de kombuis en een bredere deur in de voorwaartse cabine.

Hanse -jachten

De Hanse 320 is een goed geproportioneerde, comfortabele boot met een lange rig en een hoog vrijboord. Dit jacht heeft een 10ft8in balk, brede spiegel en een twee-spreader rig met een lange boom. De 320 heeft ook een traditionele Hanse Self-Tacking Jib. Dit jacht is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een weekendkruiser of een ideale familieboot.

CNB 66 jacht

Het interieur is een mix van modern en avant-garde ontwerp, met een ruime dubbele ligplaats. Een ruime kop en een L-vormige kombuis geven voldoende ruimte voor opslag. De Hanse 320 is uitgerust met veel havens en luiken, waardoor het handig is voor een groot gezin of stel. De Hanse 320 Annina is beschikbaar voor charter in Kroatië. Als u er een wilt charteren, neem dan contact op met het bedrijf dat het jacht bezit.

CNB 66 jacht

De Hanse 320 is een 9,6 miljoen Monohull -zeilboot die is ontworpen door Judel/Vrolijk, hetzelfde bedrijf dat Alinghi Yachts heeft gebouwd. Schmidts Philosophy riep op tot een jacht om onderscheidende looks te hebben en een bovengemiddelde zeilprestaties. Zijn werk is duidelijk in Hanse 320 jachten. Deze boot is ideaal voor gezinnen die van de oceaan houden. De eigenaren zullen dol zijn op het ruime interieur van 320s, maar het is belangrijk om te onthouden dat het een kleine boot is.

CNB 66 jacht

Als je op zoek bent naar een jacht in een nieuwe klas, heb je het gevonden! De Hanse 320 is een van de vijf meest intrigerende nieuwkomers in zijn klasse. De Hanse 320 beschikt over een geheel nieuwe ontwerplijn, en deze ontwerpfilosofie zal worden voortgezet naar grotere modellen. Als zodanig is de Hanse 320 een uitstekend compromis tussen comfort en snelheid. Naast het gemakkelijk te navigeren zijn, heeft de Hanse 320 de harten gewonnen van Yachting -editors en journalisten.

CNB 66 jacht

De Catalina 320 is de tweede generatie van het populaire cruisingjacht. De romp, het gewicht en de onderkant van de 320s zijn ongewijzigd van zijn voorganger. De 320 Mark II bevat echter veranderingen die een beroep doen op cruisingliefhebbers, met behoud van de traditionele kenmerken van de 320. Het ontwerp van de boten bevat ook modernere functies, waaronder een volledige straal roer en een brede cockpit met een comfortabele zithoek. De 320s accommodaties zijn ook verrassend luxueus, met een uitgestrekte kombuis en een kingsize salon.

CNB 66 jacht

Verschillende wijzigingen werden aangebracht in het zeilplan om de zeileigenschappen te verbeteren. De romp van de 320s en Kiel werden ook herzien, waardoor de hoeveelheid leefruimte onder dekken toeneemt. De 320 beschikt ook over een moderne verschijning, met bescheiden overhangen op de boog en bijna geen overhang op de achtersteven. Dit ontwerp resulteert in een boot die gemakkelijker te hanteren is, zelfs door paren van middelbare leeftijd.

CNB 66 jacht

De Hanse 320 werd veertien jaar geleden gelanceerd, maar werd aangepast door Schmidt, die Schmidts Mate was en aan het ontwerp werkte. Dit model is een cruiser van 9,63 meter, met een schets van 1,84 meter. De moderne look doet denken aan de grotere Catalina -jachten. Het is ook opmerkelijk betaalbaar, met een basisprijs van EUR60.000. De moderne styling maakt het een uitstekende keuze voor cruisefamilies.

Windcraft -jachten

De nieuwe Hanse 320 Windcraft -jachten zijn een geweldige optie voor een gezin of echtpaar dat op zoek is naar een zeilboot. Deze boot beschikt over een 30 pk Yanmar 3YM30-motor die door een zeildrive naar een vouwstop met drie messen rijdt. Deze boot kan bijna 8 knopen raken, maar is volkomen blij met cruisen op zes knopen. Het brandstofverbruik is ongeveer twee liter per uur.

De hoogtepunten van de prinses 61

De Princess 61 is een motorjacht met drie cabine met een ruime achteraangalingscockpit en een tweeperige geluidsbestendige man D2848 of Volvo D12-motoren. Dit luxueuze schip is uitgerust met meerdere voorzieningen die zijn ontworpen om haar eigenaren een comfortabele en plezierige cruise te geven. Hieronder staan de hoogtepunten van de Princess 61. Lees verder voor meer informatie! Na het lezen van dit artikel, bent u goed uitgerust om een geïnformeerde aankoop te doen.

Princess 61 is een motorjacht met 3 cabine

De Princess 61 is een motorjacht met drie cabine met onberispelijke vaardigheden voor zeehaving en een ergonomisch ontworpen interieur. De buitenkant heeft een tijdloze stijl die nooit uit de mode zal raken. De 61s uitgebreide lijst met standaarduitrusting bevat een davit van 350 kg, een 11 kW -generator, een elektrische barbecue en een natte bar van Flybridge. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een prinsesmotorjacht, lees dan verder voor meer informatie.

CNB 66 jacht

De Princess 61 is een motorjacht met drie cabine dat in 2006 werd gebouwd. De vaten drie dubbele hutten zijn geschikt voor maximaal 6 gasten. Het schip heeft ook 3 toiletten, elk met een douche, een badplatform en een bimini. Andere functies zijn een flatscreen-tv, verwarming en airconditioning en externe luidsprekers. De allegria wordt beheerd door visiejachtingen, dat de kosten van ligplaats, benzine en voedselkosten voor u dekt.

CNB 66 jacht

De Princess 61 is een motorboot met 3 cabine, voorheen bekend als de Marabou. Ze werd in 2004 bij haar eigenaar geleverd en onderging vervolgens een volledige refit in 2019. Met in totaal 6 charter gasten en 2 bemanningsleden kan ze comfortabel maximaal 6 personen huisvesten. De kapitein is een zachte, deskundige en professionele en professioneel en heeft met succes vier jaar aan boord gepresenteerd.

Ze heeft een uitgestrekte achtercockpit

De prinses 61 heeft een open en luchtige lay -out met enorme ramen en weelderige lounges. Het interieur is uitgerust met Cherrywood -schrijnwerk en ontwerperaanwijzingen, waaronder een nieuwe marqetrale lijn rond het meubilair en een zwarte trimlijn die langs de verticale houtoppervlakken loopt. Er zijn ook elektrische vensters naar voren en achteraf en boog-tot-steer toegang. De AFT -cockpit is groot genoeg om te worden gebruikt als een extra leefruimte.

CNB 66 jacht

AFT- en middelste flybridges zijn standaardfuncties op Princess 61s. Deze lay -out is ideaal voor het spotten van billfish en andere grote wezens op zee. Een teak cockpit heeft een groot dekgebied, in-dek visdozen en uitzicht op het aquarium en 12-volt elektrische haspel sockets. De boot heeft een scala aan venniskenmerken, zoals een geïntegreerde boogschroef en zeefeerstabilisatoren.

Ze heeft een dubbele geluidsbestendige man D2848-motoren

Ze heeft een Volvo D12 -motor

The Lady Moura Yacht van Nasser Al Rashid

U hebt waarschijnlijk gehoord over het nieuwe Lady Moura Yacht, eigendom van Saoedische miljardair Dr. Nasser Al Rashid. Je hebt waarschijnlijk gelezen over haar slanke ontwerp, hydraulische poorten, strandclub, helikopterij en luxe voorzieningen. Maar wist je dat het jacht ook een complete gezondheids- en wellnessfaciliteit is? Dit luxe schip heeft een verscheidenheid aan voorzieningen, van een spa tot een nachtclub, een volledig uitgeruste operatiekamer tot een helikopterplatform. Als je op zoek bent naar een jacht in deze prijsklasse, zijn hier een paar dingen die je moet weten.

Lady Moura is eigendom van Saoedische miljardair Dr. Nasser Al Rashid

Dr. Nasser Al Rashid is afgestudeerd aan de Universiteit van Texas in Austin en is de oprichter van Multinational Engineering Consultancy Company Rasheed Engineering, dat infrastructuurprojecten bouwt voor de Saoedische regering. Een alumnus van de Universiteit van Texas in Austin, hij heeft ook een doctoraat in civiele techniek. Al Rashid heeft een geschat fortuin van US $ 20 miljard en bezit een gejaagde Lady Moura. Zijn jacht kost meer dan $ 200 miljoen en werd in de late jaren tachtig gebouwd. Hij is getrouwd met de Belgische-Algierse vrouw Safia El Malqui, die een socialite is.

CNB 66 jacht

Ondanks dat het de achtste grootste jacht is wanneer het wordt gelanceerd, heeft het schip verschillende plaatsen op de lijst van ‘s werelds meest luxueuze privéschepen laten vallen. Ze is momenteel verankerd van Can Pastilla, waar ze vele jaren heeft doorgebracht. Oorspronkelijk was het jacht het negende grootste privéjacht ter wereld, maar werd onlangs verkocht aan een Mexicaanse zakenman. Het jacht heeft beroemdheden en opmerkelijke persoonlijkheden georganiseerd, en een helikopter werd zelfs gekocht voor haar gebruik.

CNB 66 jacht

Hoewel de prijs van Lady Moura niet zeker bekend is, wordt geschat dat ze meer dan US $ 210 miljoen kostte toen deze werd gelanceerd. Het beschikt ook over een eigen nachtclub en genoeg goud om een kleiner schip te laten zinken. Hoewel geregistreerd onder de vlag van Bahama, is het jacht voornamelijk gevestigd in Palma de Mallorca, Spanje. Het kostte naar schatting $ 210 miljoen om te bouwen, maar de prijs van upgrades en reparaties is verlaagd.

CNB 66 jacht

Het jacht is de eerste die wordt gebouwd door Blohm+Voss in Duitsland en werd in 1990 bij de huidige eigenaar geleverd. Ze werd voor het laatst teruggevorderd in 2006 en opnieuw in 2019 en beschikt over verplaatsingsstalen romp en staal/aluminium bovenbouw, teak dekken, nul-snelheidsstabilisatoren en dubbele schroefpropellers. Naast een bemanning van eenenzestig kan het jacht snelheden van 20 knopen bereiken.

Ze werd gebouwd door Blohm & Voss

De luxueuze jachtvrouw Moura is een van ‘s werelds grootste superjachten. Met een lengte van 105 meter is het schip geschikt voor 27 gasten en 71 bemanningsleden. Ze werd gebouwd door Blohm & Voss in Duitsland en in 1990 bij haar eigenaar geleverd. Ze heeft twee Deutz -dieselmotoren met een gecombineerd vermogen van 6.868 pk. De kruissnelheid van de jachten is ongeveer 14 knopen, met een maximale snelheid van eenentwintig knopen.

CNB 66 jacht

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van het Lady Moura -jacht is het interieurontwerp. Met hoge plafonds en elegante ramen zijn haar interieur een weelderige weerspiegeling van haar ontwerpers onberispelijke smaak. Bovendien heeft Lady Moura twee ICU -eenheden met één medicatie permanent. Ondanks de indrukwekkende specificaties van de jachten, is het niet eenvoudig om een schip te vinden dat de luxe van dit jacht kan evenaren.

CNB 66 jacht

Het 105-meter motorjacht werd dertig jaar geleden gelanceerd en was het duurste jacht ooit gebouwd. Haar oorspronkelijke eigenaar was drie decennia een mysterie, maar vandaag verkoopt de eigenaar het schip voor $ 250 miljoen. Ondanks zijn sexy uiterlijk, is het jacht nog steeds in perfecte staat en weerspiegelt de hoge prijs dit. Als je geïnteresseerd bent in het kopen van dit luxe schip, kun je hier meer over haar leren.

CNB 66 jacht

Het ruime interieur van Lady Moura zorgt voor sociale engagementen aan boord. Ze beschikt over een volledige bundeleigenarensuite en zes passagiershutten voor familieleden. Al met al heeft dit luxe jacht ongeveer 2.600 m². M van privékamers. Hoewel het jacht 26 gasten biedt, heeft ze ook kwartalen voor 72 bemanningsleden, wat resulteert in een extreem hoge bemanning tot gastverhouding.

CNB 66 jacht

Een opmerkelijk kenmerk van dit luxe jacht is haar hydraulische liften. De hydraulica verbergen de meerderheid van de Yachts -apparatuur, inclusief de aanbesteding en het anker. De hydraulische deuren dienen ook om een breed scala aan apparatuur te verbergen voor de ogen van gasten. Een andere opmerkelijke functie van Lady Moura is de videogame -zone op het brugdek. Deze voorzieningen bieden de perfecte balans tussen luxe en comfort.

Ze heeft een strandclub

De Luxury Motor Yacht Lady Moura is een geweldige keuze voor elke reiziger die op zoek is naar de ultieme jachtervaring. Met zes passagiershutten en een dek met uitzicht op het water, biedt het comfortabel plaats aan maximaal 26 gasten. Ze biedt ook een dek, helikopterplatform, privébioscoop, gym en bakkerij aan. Een strandclub is ook beschikbaar op het schip en heeft een zwembad om te zwemmen en te loungen.

CNB 66 jacht

Het interieur van Lady Moura is weelderig en het jacht is uitgerust met al het comfort van het wezen waar elke reiziger om zou kunnen vragen. Het weelderige interieur heeft een grote trap, helikopterplatform, disco en twee galeien voor de bemanning en eigenaar. Het heeft zelfs een speciale gastlift, waardoor het gemakkelijker is voor gasten om toegang te krijgen tot de sportschool en spa. Bovendien is er een privéstudie en een bakkerij aan boord voor gasten.

CNB 66 jacht

De nieuwe kapitein van Lady Moura heeft een geschiedenis van het afleggen van een verklaring in termen van technologie en ontwerp. Het jacht is een van de eerste superjachten die een strandclub heeft. De eigenaren van het jacht wilden dat de buitenkant zo schoon mogelijk was. Het beschikt over hydraulica om af te dichten tegen schotten en vloeren, die jachtapparatuur verbergen. Het heeft ook navigatielampen voor het oversteken van het Suezkanaal.

CNB 66 jacht

Het interieur van Lady Moura is ontworpen om een luxejacht te zijn. Het jacht omvat een volle bundel -eigenaren -suite en zes gastenhutten. De in Italië geboren ontwerper Luigi Sturchio heeft het interieur van het jacht gemaakt. Het interieur beschikt over koninklijke eetkamers, diepe sofa’s en marmeren suites. De luxe aan boord Lady Moura is ontzagwekkend.

CNB 66 jacht

Het Lady Moura-jacht heeft een strandclub op het hoofddek, dat op elk moment van de dag volledig kan worden geopend. De ruime strandclub omvat ook twee instapplatforms, die naadloze toegang tot het water bieden. Het is een van de weinige superjachten met een strandclub. De Deluxe Beach Club is een uitstekende locatie voor entertainment en ontspannen. De eigenaren van jachten zullen er dol op zijn!

Het heeft een helikopterplatform

Naast een helikopterplatform is de Lady Moura uitgerust met een full-service medisch centrum. De voorzieningen aan boord omvatten een bioscoop, een sportschool, een eigenaarstudie, een nachtclub en een spa. Gasten kunnen ook genieten van de recreatiefaciliteiten aan boord, waaronder een spa, een fitnesscentrum en een binnenzwembad. Een apart deck is gewijd aan de recreatieve voorzieningen van de jachten.

CNB 66 jacht

Het luxe jacht heeft een klassiek wit exterieurontwerp, met interieurs ontworpen door Luigi Sturchio. Haar marine-architectuur is gemaakt door een intern team van Blohm & Voss. Het jacht beschikt ook over geautomatiseerde sloten en poorten, evenals een helipad en casino. Het beschikt over een enorm zwembad op het bovendek. Haar Twin Deutz-MWM TBD510BV12 dieselmotoren maken haar in staat tot snelheden tot 22 knopen.

CNB 66 jacht

Naast het helikopterplatform heeft de dame Moura verschillende luxe woonkamers. De eigenaren hebben een casino aan boord, een spa en een helikopterplatform. Ze is zo groot dat het mogelijk is om een helikoptere mee te nemen – indien nodig. Naast het helikoptere heeft de Lady Moura ook een aparte waterdichte operatiekamer.

Amazons New Superyacht – Project Y721

Amazon CEO Jeff Bezos heeft zojuist een superyacht ondersteuningsschip van Damen in opdracht gegeven, waardoor hij een aankomende helikopter aan boord kan krijgen. Hoewel het landen van de helikopter op Y721 niet haalbaar is, zal dit schip nog steeds brandstof, 45 personeelsleden en een verscheidenheid aan waterspeelgoed dragen. Het jacht is een Seaaxe 7512 -model en heeft een topsnelheid van 18 knopen en een bereik van vijfduizend mijl.

Y721 is een zeiljacht van 127 meter

Een zeiljacht van 127 meter is naar verluidt eigendom van Amazon-oprichter Jeff Bezos. Dit luxe jacht werd in opdracht van de miljardair van Oceanco Shipyard. Hij zou $ 500 miljoen hebben uitgegeven aan het project. Bij de opdracht van het jacht zou de Y721 het op een na grootste zeiljacht ter wereld worden. In de tussentijd is het bouwproces aan de gang.

CNB 66 jacht

Dit prestigieuze superjacht is momenteel in aanbouw in Nederland. Er wordt gezegd dat het in gebruik is genomen door Amazon -oprichter Jeff Bezos en zal later dit jaar worden onthuld. Het jacht wordt gebouwd met eerdere ontwerpen van Oceanco, maar het zal ook worden aangedreven door back -up diesel. Verwacht wordt dat Y721 een schoener met drie gemalen is en zal naar verwachting Oceancos 127-meter zwarte parel omverwerpen. Oceanco is al begonnen met de bouw van het nieuwe jacht, maar zegt dat het een enorm, luxueus schip zal zijn.

CNB 66 jacht

Het ontwerp van het Amazon Y721 zeilenjacht is strak en glad en beschikt over een zwarte romp met witte bovenbouw. Volgens Amazon Unbound is het het beste zeiljacht dat bestaat. Het schip heeft meerdere dekken, drie gigantische masten en een secundair ondersteuningsschip dat naast het hoofdschip is gebouwd. Y721 is niet alleen een verbluffend stuk zeilmachines, maar ook een kunstwerk – het kunstwerk – het slanke witte ontwerp en drie enorme masten zijn genoeg om elke menigte te verbazen.

CNB 66 jacht

De Y721 is het tweede grootste superjacht ter wereld na de machtige EO’s. Het schip wordt gebouwd door Oceanco en debuteert op 21 augustus in Rotterdam. De eigenaar is van plan om het jacht naar het VK te varen voordat het zeil stelt om zijn eerste reis te beginnen. Als alles goed gaat, kan het een nieuw precedent voor het varen van de jachtconstructie. De Y721 kan de tand des tijds in Rotterdam staan.

Het zal een ondersteunende boot hebben met een helikopterplatform

Bezos staat bekend om zijn enorme fortuin, maar dat weerhoudt hem niet om enorme sommen geld uit te geven aan superjachten. Bezos heeft plannen aangekondigd om een superjacht te bouwen in de vorm van een zwarte parel en zal naar verwachting minstens $ 500 miljoen betalen voor het schip. Het schip zal zijn eigen helikopterplatform en ondersteunende boot, een zwembad en ambient cinema hebben.

CNB 66 jacht

De Y721 wordt volgende maand naar een nieuwe scheepswerf verplaatst voor voltooiing. Oceanco is van plan het Passion Project van Billionaires te verfijnen, dat verschillende dekken zal omvatten. Het zal ook drie massieve masten en een helikopterplatform bevatten. Het steunschip zal een helikopterplatform en een verscheidenheid aan waterspeelgoed dragen, evenals 45 medewerkers. De romp zelf is slechts een single-sail model, dat niet ongebruikelijk is voor zo’n hightech jacht.

CNB 66 jacht

De Y721 heeft ook een helikopterkussen, een functie die zeldzaam is in superjachten. De Y721 zal naar verwachting in 2022 worden voltooid, wat betekent dat Bezos genoeg tijd zal hebben om ervan te genieten. Als het schip dat naast het hoofdkantoor van Amazon aansluit, zal een bevestiging zeker volgen. En omdat Bezos al een fervent jachtreiziger is, heeft de Y721 een helikopterplatform en een ondersteunende boot met een helikopterplatform in water.

CNB 66 jacht

In de beginjaren van Amazon reed Jeff Bezos een oude Honda Accord. Nu bezit hij een gigantisch jacht dat het grootste zeilschip ooit zal zijn dat ooit is gebouwd. Oceanco bouwde de bekroonde Bravo Eugenia voor Jerry Jones en werkt nu samen met Bezos om een ondersteunende boot te bouwen met een helikopterplatform. Jeff Bezos, nu de derde rijkste man op aarde, heeft naar verluidt een goedkope Honda -akkoord gereden.

Het zal worden gebouwd door Oceanco

Oceanco, opgericht in Durban, Zuid -Afrika, concentreert zich nu op het bouwen van superjachten in de 80 meter en boven de klas. Het ontwerpteam van het bedrijf werkt met prominente ontwerpers zoals Terence Dindale, Nuvolari-Lenard, Espen Oino en Igor Lobanov. Momenteel heeft het bedrijf ongeveer 200 mensen in dienst en blijft het samenwerken met enkele van ‘s werelds toonaangevende jachtontwerpers.

CNB 66 jacht

Jeff Bezos heeft onlangs een superjacht gekocht ter waarde van $ 500 miljoen die bij levering verschillende wereldrecords zal breken. Het superjacht heet Project 721 en werd gelanceerd in Zwijndrecht, nabij Amsterdam. Een teaser -video onthult hoe de voltooide build eruit zal zien. Hoewel Oceanco niet het enige bedrijf is dat superjacht bouwt, zijn ze een van de industriële leiders in het produceren van geavanceerde luxe jachten.

CNB 66 jacht

Hoewel de meeste superjachtbouwers hun aankomende projecten niet bekendmaken, bouwt Oceanco momenteel vijf. Projectbeschiking en project Y721 zijn momenteel in aanbouw en zijn eigendom van respectievelijk Jeff Bezos en Eric Smidt. Momenteel zijn er vijf projecten in de pijplijn, waaronder Project Accelijkheid, Kaos, Black Pearl en Barbara. Het bedrijf werkt ook aan een project voor Amazon -oprichter Jeff Bezos.

CNB 66 jacht

Het nieuwste Oceanco Yacht is een 54-meter luxe superjacht, ontworpen door Sinot Yacht Architecture and Design in samenwerking met David Kleinberg Design Associates. Het beschikt over zestien gastaccommodaties en is uitgerust met best-in-class bemanningen. De nieuwste faciliteit van het bedrijf zal ook een drydock bevatten die mega jachten kan bouwen tot 140 meter. De nieuwe faciliteit zal de capaciteit van Oceancos verdubbelen.

Het zal eigendom zijn van Jeff Bezos

Een nieuw Moon Lander -project is in ontwikkeling door Jeff Bezos Aerospace Company, Blue Origin. Het bedrijf, dat in 2003 werd opgericht, zal herbruikbare lanceervoertuigen gebruiken om de kosten van ruimtevaart te verlagen. Blue Moon zal operationeel zijn tegen 2024. Bezos staat bekend om zijn associatie met retailgigant Amazon. Hij kondigde de bouw van het project in mei van dit jaar aan. Het bedrijf is momenteel op weg om tegen die tijd een volledig operationele maanlander te hebben.

CNB 66 jacht

Hoewel Amazon het bedrijf niet in zijn geheel bezit, is het de grootste individuele aandeelhouder. Hij heeft ook een mooi belang in Google, nadat hij er kort na de lancering van 1998 in heeft geïnvesteerd. Andere bedrijven die Jeff Bezos bezit, zijn de Washington Post, Blue Origin en IMDB. Het is onduidelijk of Bezos van plan is om een van zijn andere bedrijven te verkopen of in anderen te investeren. Het is echter waarschijnlijk dat het bedrijf snel zal blijven uitbreiden.

CNB 66 jacht

Bezos werd geboren in Albuquerque, New Mexico, maar groeide op in Miami en Houston. Tijdens zijn middelbare schooljaren ontwikkelde hij interesse in computers en studeerde af als Valedictorian. Hij richtte ook het Dream Institute op, een zomerkamp voor vierde klassers. Na zijn afstuderen aan Princeton begon hij te werken bij verschillende Wall Street -bedrijven en werd hij uiteindelijk de jongste vice -president van D.E. Shaw in 1990.

CNB 66 jacht

Bezos -beslissing om de Washington Post te kopen is een belangrijke stap voor zowel de krant als het bedrijf. Het bedrijf Washington Post blijft een beursgenoteerd bedrijf, terwijl Jeff Bezos de enige eigenaar is. De transactie zal naar verwachting binnen 60 dagen sluiten. Bezos Deal geeft de Post Co. een nieuwe naam en maakt het een beursgenoteerd bedrijf zonder krant.

Het zal worden onthuld in 2022

De Y721 wordt gebouwd op de Oceanco -scheepswerf in Alblasserdam, Nederland, 20 kilometer afstand van Rotterdam. Het is niet eens om water te openen. De bouwwerf moest de Koningshaven -brug demonteren om het schip te bouwen, en daarom was de diepgang en de masthoogte bekend vóór de bouw. Er is echter nog een lange weg te gaan voordat de Y721 aan de eigenaar wordt afgeleverd.

Jeff Bezos bezit Oceanco Y721

De oprichter van Amazon, Jeff Bezos, heeft naar verluidt een aangepast superyacht gekocht met de naam Y721 die $ 500 miljoen kost. Gebouwd in Nederland door Oceanco, wordt aangenomen dat het 127-meter jacht drie-gemast is en ten minste $ 500 miljoen waard. Hoewel de exacte grootte en kosten van het jacht onbekend zijn, weten we wel dat het een van de duurste boten ooit is gebouwd. Lees verder voor meer informatie over dit luxe jacht en zijn eigenaren.

CNB 66 jacht

Een mysterieus superjacht is bezig met het verlaten van de scheepswerf van Oceancos. Het wordt bekend als Project 721, en werd naar verluidt eigendom van Amazon CEO Jeff Bezos. Oceanco bouwde het Y721 stuk voor stuk. Het zal worden geleverd in 2022 na het ondergaan van zeeproeven. Hoewel Oceanco het verband tussen Bezos en het schip niet heeft besproken, is het een verbluffende build.

CNB 66 jacht

De Y721 is 430 miljoen euro in prijs en wordt aangedreven door twee MTU 16V 4000 M73 dieselmotoren. Naar verwachting zal het Bezos ongeveer $ 25 miljoen per jaar kosten om te opereren. Het interieur van de Y721 was gebaseerd op dat van het EOS -jacht dat eigendom was van de Netflix -oprichter, Barry Diller. De grootte is ook de belangrijkste reden waarom Bezos het zich kan veroorloven om miljoenen dollars aan een jacht uit te geven.

CNB 66 jacht

Amazon CEO Jeff Bezos heeft ook een kleiner jacht, genaamd het Jeff Bezos Yacht, in opdracht gegeven. De Y721 wordt gebouwd door Oceanco in Nederland en zal groter zijn met 20 meter dan de huidige vlaggenschip Black Pearl. Het nieuwe schip vaart over de Atlantische Oceaan zonder fossiele brandstof te gebruiken en kan snelheden tot 30 knopen bereiken. Dit maakt het het grootste zeil -superjacht ooit.

CNB 66 jacht

Bezos bestelde ook een ondersteuningsschip voor de Y721 van het Nederlandse scheepsbouwbedrijf, Damen. Dit zal hem in staat stellen zijn helikopter in het water te landen. Het zal ook een groot aantal waterspeelgoed, brandstof en 45 bemanningsleden dragen. Naar verluidt werd de Y721 in 2018 in opdracht van de Amazon CEO. Het tweede schip is groter dan het jacht van Google mede-oprichter Sergey Brin. Het beschikt over drie enorme masten en verschillende dekken.

Y721 controverse

De Y721 is een mega-jacht dat zal worden gebouwd door het Nederlandse scheepsbouwbedrijf Oceanco. Het zal half zo lang zijn als de RMS Titanic en $ 500 miljoen kost. Onlangs heeft het bedrijf verzocht om de stad Rotterdam een historische brug te ontmantelen om een nieuwe te bouwen, omdat de bestaande brug een te laag opruiming had voor de Y721 om onder te varen.

CNB 66 jacht

Terwijl het bouwproces vooruitgaat, wordt het bedrijf vanaf het begin geconfronteerd met controverse. In februari beloofde de Nederlandse stad Jeff Bezos Superyacht met eieren CEO Jeff Bezos. De controverse heeft het bedrijf echter alleen maar ertoe aangezet om een rechtszaak aan te spannen en de rechtbank te vragen een monument te verwijderen. Maar het is onduidelijk of deze inspanningen enige impact zullen hebben op de constructie van de Y721S -masten.

CNB 66 jacht

De Y721 werd in opdracht van Amazon CEO Jeff Bezos. Hij is de derde rijkste persoon ter wereld en bezit verschillende bedrijven, waaronder de Washington Post en Space Company Blue Origin. Het is niet bekend hoeveel van dit geld hij daadwerkelijk zal uitgeven aan het Y721 -jacht. De Y721 komt echter in 2021 aan. In de tussentijd zal Bezos waarschijnlijk nog eens $ 500 miljoen uitgeven om wat extra dekken te laten bouwen.

CNB 66 jacht

Bezos staat bekend om zowel zijn liefde voor zeilen als ruimtevaart. Hij gaf Oceanco de opdracht om een superjacht van 417 voet voor hem te bouwen. Videobeelden van de constructie van de schepen zijn opgedoken op internet. Na voltooiing zal het jacht ‘s werelds grootste zeiljacht zijn. Dit heeft geleid tot een controverse in Nederland. Hoewel de controverse doorgaat, haalt Y721 de krantenkoppen.

Prijs

De Y721 is een luxe jacht dat minimaal $ 500 miljoen USD kost. Het is geschikt voor maximaal 18 gasten en vereist ongeveer 40 bemanningsleden om het schip te bedienen. De prijs van de Y721 kan sommigen verrassen, maar het is vermeldenswaard dat de kosten niet hetzelfde zijn als die van de Venus. Het is gebouwd met behulp van lichtgewicht aluminium en is ontworpen door Philippe Starck, die aan het project met hoofdschip werkte. De Y721 werd gelanceerd een jaar nadat wijlen Steve Jobs stierf, dus het is niet helemaal duidelijk of hij ooit voet op de Y721 zette, maar er zijn verschillende andere luxe jachten die aanzienlijk duurder zijn.

CNB 66 jacht

De Y721 is het tweede zeilen -superjacht gebouwd door Oceanco. Het heeft een stalen romp en een aluminium bovenbouw en is versierd met teak. De Y721 is gebouwd volgens Lloyds Register Standards en is niet beschikbaar voor privécharter. De eigenaren zijn echter van plan om het tegen 2022 te laten bezorgen, waardoor het de perfecte gelegenheid is om met korting een luxe superjacht te kopen.

CNB 66 jacht

Amazon CEO Jeff Bezos heeft onlangs een nieuw superjacht opdracht gegeven. De Y721 is een drie-doek gebaseerd op de Black Pearl, het grootste dynür-zeiljacht van het bedrijf. Dit nieuwe jacht zal naar verwachting drie masten en een boegspriet hebben, en het zal zwart zijn, met een klassiek silhouet. De prijs is nog onbekend, maar dit luxe jacht zal zeker indruk maken.

Bouw

Het nieuwe zeil Superyacht, bekend als Y721, is op weg om het grootste jacht ter wereld te worden. De zwarte romp en klassieke lijnen zijn kenmerkend voor dit project, dat ook het grootste zeiljacht ter wereld is wanneer het wordt geleverd. Een boegspriet, of aangepaste spar, strekt zich uit van de boog van het schip, waar de bossen zijn bevestigd. De boot ondergaat momenteel definitieve fittingen en zal waarschijnlijk binnenkort worden gefotografeerd. Oceanco weigerde commentaar te geven op de geruchten, maar bevestigde dat de Y721 op schema ligt om later dit jaar te lanceren.

CNB 66 jacht

De Y721 wordt momenteel gebouwd op de Oceanco -scheepswerf in Alblasserdam, Nederland, op ongeveer 20 kilometer afstand van Rotterdam. Het schip kan niet varen onder de 112-voet klaring in de Koningshaven-brug, daarom veroorzaakt de constructie van de Y721 zo’n opschudding. Het is niet bekend wanneer de Y721 de open oceaan binnengaat, maar deze is waarschijnlijk deze zomer voltooid.

CNB 66 jacht

Hoewel de bouw van Oceancos Y721 nog in de vroege stadia ligt, zal deze naar verwachting binnen de komende vijf jaar worden voltooid. Het bedrijf is grotendeels geheimzinnig geweest over het project. Het is onduidelijk hoe de Y721 zal functioneren, maar het zal zeker een luxe superjacht zijn. Het wordt het tweede grootste superjacht en het grootste zeil-geassisteerde jacht.

Levering

Uit een Autoevolution -rapport toont aan dat de negatieve beoordelingen van de Y721S -constructie een positief effect hebben. Het jacht wordt gebouwd op de Oceanco -scheepswerf in Alblasserdam, Nederland, maar de route die het naar Rotterdam zal nemen, kan een historisch monument slopen. Of dit project de leverdatum van de Y721 zal beïnvloeden, moet nog worden gezien. Als het echter is gebouwd volgens specificaties, is het een van de grootste zeiljachten ter wereld.

CNB 66 jacht

Het project is gepland om deze zomer te worden voltooid, maar de burgemeester van Rotterdam heeft het verzoek om de brug al te ontmantelen. De Nederlandse scheepsbouwer is van plan de brug te ontmantelen, maar het verzoek ging niet goed met de lokale bevolking en een petitie om de Y721 met rotte eieren te beperken, werd gestart tegen het plan. Oceanco is nog steeds onbeslist over hoe de Y721 en de stad te verplaatsen.

CNB 66 jacht

De Oceanco Y721 wordt ‘s werelds grootste zeiljacht wanneer ze later dit jaar wordt afgeleverd. Bezos wordt verondersteld het jacht in opdracht te hebben gegeven in een poging indruk te maken op andere superjachtigenaren. Dit zal hem de derde rijkste man ter wereld maken. De plannen om de Koningshaven -brug te slopen zijn nu gesloopt.

How to Choose the Right Yacht for You

yacht

yacht is a sailing or power vessel used for cruising, racing, or pleasure. While there is no universally accepted definition, the word generally refers to a large vessel with an enclosed cabin or accommodations for overnight use. You can read more about yachting below. Here are a few things to keep in mind when comparing the size of a yacht to other vessels of similar type. Read on to learn how to choose the right yacht for you.

Deck

yacht has many different parts, including the deck and the deckhead. The deckhead is the upper part of the yacht, while the bulkhead is beneath it. There are also various different types of hulls, including V-Hulls, which are more suitable for offshore use. The stern is where the propeller is located. This drives the vessel through the water. There are also several different kinds of decks, including the head and the poop deck.

CNB 66 jacht

The yacht, EROS, was featured on the show and was one of the most luxurious. The yacht was built for the founder of the Tim Hortons coffee company, and featured a sky lounge Jacuzzi. Unfortunately, EROS was sold before the third season and is no longer for charter. Now known as Mustang Sally, this yacht is not currently available for charter. However, if you want to use this stunning image for your next design, you can purchase it from the Deck of Yacht.

CNB 66 jacht

The deck of a yacht has several distinct parts. The rig is the framework of a vessel and includes sails and devices to control them. The rig includes the mast, boom, spreaders, and yards. The term’starboard’ refers to the right side of the vessel, while’stern’ refers to the back of the hull. The boat’s rigging is comprised of many different parts, including the mast, keel, and stern.

Cabin

If you’re considering building a yacht cabin, there are several things to consider. For example, you’ll want to create a pocket for your books and magazines. You’ll also want to include pencil holders, which will prevent your magazines from flying all over the cabin. And, of course, you should avoid using left and right in a heated political discussion, because they’re not a very nice reference when talking about boats. So, what are some of the best ways to design a yacht cabin?

CNB 66 jacht

First, consider the size of the cabin. Many superyachts have a master suite, which is usually reserved for the principle charterer. These luxury cabins may even have an entire level to themselves. This area is often referred to as the Owner’s deck, and can include a private terrace, Jacuzzi, and a sumptuous lounging area. The size and style of your luxury yacht cabin will also vary depending on how many guests you’ll be accommodating.

Aft

“Aft of yacht” is a term used to describe the rear area of a vessel. The term can also be used to describe the side of the vessel. The rear of the yacht is also called the “aft end.” This refers to the location where the crew and passengers sleep. Other terms for the aft end of the yacht include the “beam” (the width of the hull), the “bow,” and the cleat.

CNB 66 jacht

The VIP cabin is the second-best cabin on any charter yacht. Its name comes from the fact that it is usually the second-best cabin on the vessel. A VIP cabin is typically the second-best cabin on any charter yacht. It is equipped with an ensuite bathroom and room-controlled air conditioning. The yacht‘s engine is fuel-efficient. It is prohibited to fish from the yacht, which has contributed to the overfishing problem in the BVI.

Deck width

What’s the right deck width? Well, that’s a highly subjective question, but the answer really depends on your personal preferences. If you have a tendency to heel, having a large deck will benefit you a great deal, but if you prefer to walk on the cabin trunk, a smaller deck is probably the best choice for you. Here are some tips to help you decide. Just make sure that you have enough room to walk comfortably and safely on the deck.

First, know the thickness of the materials. Then multiply this figure by the thickness of the outer and inner skins of the hull. Generally, the deck is 115% thicker than the hull. Similarly, the thickness of a fiberglass skin is around 2.6-2.7 times thicker than that of a wood plank. Be sure to check the hull thickness as well. A thicker deck will add to the yacht‘s stiffness.

Length

In a world where superyachts and mega yachts are becoming the norm, the size of a yacht is an important consideration. The size of a yacht determines many factors, including its internal volume and workspace comfort. The 20 to 50-meter segment is one example of this. The growing popularity of this segment will undoubtedly benefit from renewable energy technologies that can reduce fuel use and emissions. These technologies will also allow for more compact, lightweight yachts.

CNB 66 jacht

Another important characteristic that distinguishes a yacht from a regular boat is its length. A yacht is generally longer than 40 feet. If it is longer, however, it is usually called a superyacht or mega-yacht. At the lower end of the scale, a yacht might not be a large boat, but it may be a luxurious vessel. It may be difficult to distinguish a yacht by its length.

Equipment

The list of Yacht equipment varies widely. These items vary according to the type of boat and area of operation. Some mandatory items may include a MF/HF or SSB radio, a fog horn, a first aid kit and a tool kit. Other yacht equipment is useful to keep aboard, such as a depth sounder, wind instruments, autopilot, GPS Chartplotter, and nautical charts. Other necessary items include sinks and saloon tables, as well as white flares.

Whether you are sailing a luxury yacht, or cruising the open waters on a family vacation, there are many essential pieces of equipment you will need to keep your boat in top shape. A good source of information is the Macmillan English Dictionary. It has over 2000 nautical terms and is free to use. Make sure to check out the regulations for your boat’s size and waterbody. The right sailing equipment can make the difference between a relaxing holiday and a dangerous trip.

Sailing

yacht has several different parts. The main salon contains a fold-out table, a forward cabin, and a navigation station. It also has toilets, which use sea water and discharge into holding tanks. The engine and sail plan are important for safe sailing, as improper rigging may lead to unbalanced motion and gybing. This also increases the amount of time spent at sea, and will add pressure to food, gas, and water.

The rigging on a yacht has many parts, and preventer lines must be replaced frequently. Halyards should also be changed regularly, and sailors should avoid using worn halyards. Halyards left in the same position for days or even weeks can suffer from chafing to the outer sheathes and inner cores. Several yachts in the ARC this year had multiple halyard failures. While there is no one specific reason to replace the entire running rigging, it is best to replace worn or broken parts as needed.

One of the most difficult aspects of yacht sailing is the management of sails. While sailing a sailboat, you cannot manage the sails from the cabin. That’s a major disadvantage, but a yacht‘s computer components are more complex. This makes managing the sails a bit more challenging in bad weather. If you have to sail in stormy conditions, this is a major inconvenience. Yacht sailing requires that the captain remain on board to control the sails.

Power

Most sailing yachts over 14 feet have a built-in engine, which can be used for various tasks. The alternator on the main engine charges the battery bank while it is running. It generates noise and power at low rates, but also leads to increased fuel consumption and exhaust emissions. Solar panels are a popular alternative source of power on larger yachts. In addition, they can be used to power electrical devices on board, such as a laptop and cabin lights.

Electricity is essential for a yacht, which is why most have onboard power systems. Not only is on-board power important for comfort and convenience, but it is also necessary for safety. Automatic systems such as the autopilot, navigation systems, and position lights need continuous power for proper functioning. In general, a generator is equipped with a battery bank for backup power. In some cases, the battery bank is the sole source of power.https://www.youtube.com/embed/G_IQwt9ceN8

Interesting Facts About Lady S

lady s

A Franco-Belgian comic series, Lady S follows the exploits of a mysterious spy. Despite her mysterious past, Lady S is an agent for a secret non-governmental organization and aide to her adopted father, a United States diplomat. She has worked as a refugee and a thief. Her work is overseen by EU intelligence officers who were retired. Here are some interesting facts about Lady S.

She has a helicopter landing pad

A Feadship motor yacht has a commercially rated helicopter landing pad. Designed by Michael Leach and Reymond Langton Design, the yacht has a staggered exterior layout and curved balconies. It was delivered to a long-time owner, Edmiston, last month. Burgess in Kaag, Netherlands, oversaw the construction of the yacht.

She has a beauty salon

Whether you’re planning to open a new beauty salon or you’re thinking of reopening one that’s already open, here are some things to keep in mind. In addition to a business license, there may be various permits you need to get, such as health and safety compliance permits. Also, consider obtaining a seller’s permit if you plan to sell cosmetic products. This permit is necessary if you plan on selling cosmetic products from your salon’s retail section.

Some beauty salons offer products to consumers, such as shampoos, conditioners, styling gels, hair sprays, and coloring products. These products may be formulated for different skin types. They may include chemical and herbal solutions for acne. Other products may include nail polish, acrylic nails, and general cosmetics. The right beauty salon will offer products for all types of hair and skin types. So, if you’re looking to get a new hairstyle or a makeover, look for a beauty salon in North Miami.

Not all beauty salons offer only beauty treatments. Licensed cosmetologists, barbers, and manicurists may also be employed. Many small businesses offer both kinds of services. In addition to hair and nail treatments, beauty salons may also offer aromatherapy and meditation. Some may even offer tanning services for men. A beauty salon should be open seven days a week, and it should be open to walk-in customers.

She has a jacuzzi

A Jacuzzi is a type of spa equipment that has several benefits. It was invented by the Jacuzzi brothers, who immigrated to California in the early 1900s. They specialized in creating large jetted tubs and submersible pumps for various uses, including agriculture and orange groves. This led to the formation of the Jacuzzi brand. The Jacuzzi brothers’ company grew to become one of the largest in the world.

She has an IMAX theater

The Feadship Lady S is a superyacht with an IMAX theater on board. The theater is on two levels and seats twelve people. IMAX theaters require a certain level of soundproofing. This is why the theater on the Lady S has been designed to be as quiet as possible. It’s also an excellent place to watch a movie with a great view of the ocean.

In addition to the IMAX theater, the luxury yacht has four 8K televisions in each of the four cabins. The IMAX theater costs an estimated $3 million, which is far more than most superyachts have. The ship also includes an helipad and four VIP suites. The interior of the ship is described as a contemporary jewel box. The IMAX theater is located on the top deck and includes a deck with eight-k televisions.https://www.youtube.com/embed/1fcIEy0tQN8

Leave a Reply

Your email address will not be published.